A címmel ellentétben nem rólam szól az írás, csupán máshogy, más ragozásban hülyén hangzana a cím.

Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy rövidke történetet, aminek (félig-meddig) szemtanúja voltam, ellenben később összeállt a teljes történet, így megoszthatom veletek.

Ezt a kis szösszenetet csak azért szeretném megosztani veletek, hogy bemutassam ezen példán keresztül, hogy manapság milyen a férfi és a nő viszonya. Szeretném leszögezni most az elején, hogy bármennyire is jót szórakoznátok rajtam, nem én vagyok a sztori főszereplője. Két fiatal srác kalandját osztom meg az olvasókkal.
Balatonpart, szórakozóhely. Mit vár ilyenkor egy átlagos tinédzser? Természetesen azt, hogy néhány ital keretében megismerkedhetnek random lányokkal, akikkel bármi alakulhat. Én férfi fejjel úgy gondolom, hogy a nők is hasonlóképpen vélekednek egy ilyen bulival kapcsolatban. Elvégre mi rossz történhet? 99%, hogy soha többé nem találkoznak (én vagyok az 1%, mert tavaly csak sikerült egy másik napon összefutnom ugyanazzal a csajjal, de ez egy másik történet). Szóval mindkét nem egyenrangúan és nyitottan, talán némi alkoholos befolyás alatt is megy egy discoba.
Ezúttal viszont pont olyan esemény(ek) történt(ek), amik megcáfolják a fentebb írtakat a nyitottságról. Illetve részben. Az eset szereplői, a két fiatal tinédzser srác, belépnek az aktuális város (direkt nem írok helyet) legnépszerűbb szórakozóhelyére, ahol a "korai" időpont ellenére (éjfél körül) már javában rázták magukat a csajok, pár páva gyerekkel maguk körül, a műfüst hömpölygött a táncparketten, és a csapos is szorgosan osztogatta a piákat. Elvileg, ismétlem ELVILEG minden adott egy ismerkedéshez. A két srác ki is szemelt két egyedül álldogáló dekoratív csajt, akik közül az egyik viszonozta is a szemkontaktust, nem is rövid ideig. A dekoratív ez esetben nem azt jelenti, hogy plázaribancok lennének, de a célnak megfelelő alanyok. A szemkontaktussal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy aki csak egy picit is ismeri a nonverbális jelek nyelvét, annak teljesen világos, hogy ez zöld utat jelent az ismerkedésre, esetleg még valami többre is. A kontaktus végén a lány elfordította végül a tekintetét, és az egyik fiú pár másodpercnyi szusszanás után, hogy erőt vegyen magán, megközelítette a hölgyeket. Már épp belekezdett volna a párbeszédi protokollba, mikor döbbenetes reakciót kapott.
-Sziasztok, én...
-Nem! Nem!
És már fordultak is el a lányok, és mentek a maguk dolgára. Vert seregként húzódott vissza söröskorsó bástyája mögé az ifjú lovag, és nem értette, hogy miért kapott masszív elutasítást. Erre lenne egy elméletem. Mert nem páva, ergo nem klón. Oké, ha még így sem érted, lefordítom. Oldalt 1 mm-es haj, fent viszont felzselézett szőrzet. Köldökig kivágott szigorúan babarózsaszín, vagy valami hasonló buzis színű póló, és térdig érő buggyos gatya. Nos a főszereplőim nem ilyenek. Ők jó családból származó, átlagos kinézetű, ellenben nagyon is igényes ifjoncok voltak. És ez manapság az ilyen lányoknak nem kell. Persze, lehet mondani, hogy ilyen srácok ne ilyen bulikban keressenek barátnőt, de ez most pont nem arról szólt, hanem egy kalandról.
Most következik az, ami miatt megosztom veletek ezt az egészet. Pár órával később ők ketten az egyik nagyobb téren üldögéltek, mikor váratlanul leült melléjük ugyanaz a két csaj, akinél bepróbálkoztak korábban. A legnagyobb döbbenet viszont az volt, mikor a két lánynak halvány lila fin... gőze sem volt arról, hogy kik a srácok, és hogy hol buliztak. Még rá is kérdeztek, csodálkoztak, és közölték, hogy nem emlékeznek rájuk. Ellenben -és itt jön a nagybetűs DE- őket már egy ideje követi egy részeges fickó, és kicsit félnek tőle. Ha bosszút akartak volna állni, akkor felálltak volna, és faképnél hagyják a két nőnemű egyedet. De a férfiak nem ilyenek. Ellenkezőleg! Felajánlották, hogy hazakísérik őket, ami meg is történt. A poén pedig az, hogy azon a szakaszon még jól el is tudtak beszélgetni!
Tanulság: a férfiak addig nem kellenek a nőknek, amíg valamit ők maguk nem tudnak elintézni. Ha egy férfi kér valamit egy nőtől, kicsi rá az esély, hogy megkapja, vagy azt a választ kapja, amit ő vár. De ha egy nő kér valamit egy férfitól, akkor azt vagy azért, mert tetszik neki a nő, vagy udvariasságból, vagy egyszerű jószándékból, de megteszi neki. És ez a fajta mérlegelés a mai világban irreálisan fel van döntve. Minimum ki kell, hogy gyúrva legyél, mert a külső alapján előbb ítél bárki, mint az alapján, hogy milyen is vagy valójában. Ez van sajnos, ezt kell szeretni, le kell nyelni a békát, és rengeteg fiatalnak, akit apuci, anyuci nem szar le, és fel is nevelnek, embert faragnak belőle, nem kellenek a csajoknak, csak kihasználják őket. A lényeget nem akarom jobban leírni, mert az már szájbarágás lenne. Rengeteg hasonló probléma zavar, de ezt most hirtelen meg akartam írni.
Dávid kiszáll az éterből! Hejhó

A bejegyzés trackback címe:

https://kidsorozatok.blog.hu/api/trackback/id/tr565438985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása